-

Nu är det en vecka kvar till Jocke och resten av laget kommer hem från sitt läger. Jag ser redan fram emot det enormt mycket! Ville bara berätta det =)

Har inte shoppat på hur länge som helst och nu är jag verkligen sugen!!!
Köpte iofs en långklänning på H&M igår i organisk bomull.. =) den blir perfekt till våren,, men bortsett från det så har jag inte shoppat på hur länge som helst.

Jag hittade 2700 kronor idag som jag hade glömt bort att jag hade, det är alltid välkommet med bortglömda pengar, är riktigt sugen på att shoppa upp rubbet å andra sidan kan det vara bra att spara pengarna till vi ska flytta. Ajja, vi får se. Ska till frisören imorgon i alla fall. Senast var jag hos en annan frisr eftersom "min egen" inte hade några tider och jag blev verkligen jättemissnöjd. Håret blev nästan platinablont och luggen vill jag inte ens beskriva. Nu ska jag äntligen till min vanliga frisör och det ser jag fram emot.


Istid

Inatt har jag sovit fruktansvärt dåligt, jag frös kopiöst och hade tydligen mumlat någonting om att istiden inte var speciellt rolig. Trots att jag hade två täcken (mitt eget och det jag stulit från Jocke) så frös jag, inte skönt alltså. Däremot var det ganska roligt när Jocke letade efter täcket mitt i natten och inte kunde förstå vart det hade tagit vägen =).

Tydligen har Oskar hittat till min blogg. Välkommen hit Oskar!
Jag misstänker att innehållet i min blogg är en besvikelse.
Kan inte påstå att jag bjuder på några roliga detaljer om mitt privatliv direkt.
Detta är faktiskt en ganska tråkig blogg om jag ska vara ärlig.

Ska jag välkomna Tomas och Fredrik också kanske?
Antar att det bara är en tidsfråga innan ni dyker upp här om ni inte redan gjort det.



RSS 2.0