Korrumperade domare

Nu ska jag snart iväg till tåget som ska ta mig till träningen. Ska bli intressant att se hur det går idag, har inte spelat på ett tag och serien börjar i helgen. Mycket att leva upp till eftersom vi vann förra året. Detta året hoppas jag att vi kan gå igenom serien utan att tappa en enda lagmatch.

För övrigt är dansk idrott ganska konstig.. Folk går runt och dricker öl i idrottshallarna, och till lunch (om man nu får någon lunch överhuvudtaget) kan det serveras pommes frites med remouladsås.. Nej, det är inte division sex jag pratar om, detta är elitserien..

Det finns en tant i vår serie (ja, hon är faktiskt en tant) på dryga femtio. Att hon fortfarande spelar pingis är skumt och att hon spelar i elitserien är ännu konstigare. Näväl, den här tanten har inte alla rätt i huvudet. Hon gapar och skriker så fort det inte går så bra för henne. Ibland lägger hon sig raklång på golvet eller hänger i ribbstolar.. jag antar att hon försöker få utlopp för sina aggressioner. Dessutom går hon runt och säger okvädningsord till sina motståndare (som ofta är mer än 25 år yngre än hon själv). Detta är givetvis inte tillåtet, men domarna gör ingenting. Vad händer? Min slutsats är att de är korrumperade..


Dålig dag

Igår var en riktigt dålig dag av flera anledningar. Idag är en ännu sämre.

Började med att jag vaknade, som de flesta andra dagar också börjar med. Problemet är att jag vaknade för ca. en kvart sedan och att jag skulle varit i skolan ungefär nu. Bara övning idag, men känns ändå dumt att inte gå dit. Jaja, jag får väl helt enkelt plugga hemma... som om det kommer hända... jo men idag ska det faktiskt bli så...

Jag tar upp min mobil för att som sagt konstatera att jag försovit mig deluxe, dessutom ser jag att jag har fått ett sms. I smset står det att Alex Shulman har lagt ner sin blogg. Det var verkligen inte kul att höra. Han skriver så otroligt bra och är fantastisk rolig. Det har varit oerhört underhållande att följa hans blogg. Men nu kan man inte göra det längre. Det är tråkigt!

Klockan är bara ett så fler tråkigheter får plats innan dagen är slut. Ska bli tråkigt!

RSS 2.0