I am back!

Ojojoj det var längesen jag skrev någonting här, nu känner jag att det är dags igen. Kommer att ha en prövotid nu på en vecka där jag ser hur det känns, sen får vi se om bloggandet kommer att fortsätta..

Gick precis upp, jaa jag vet att klockan är tjugo i tolv men har man sovmorgon så har man =).
Blir frukost/lunch, man skulle nog kunna kalla det för brunch, halv ett på forum med Evelyn, då hon även ska få en nyckel till sin lägenhet som jag har. Hon har nämligen gett bort sin ordinarie till Jeff utan att tänka på att det hade varit bra att meddela mig om att hon vill ha sin nyckel INNAN hon ger bort den ordinarie, vilket ledde til att hon inte kom in i lägenheten när hon kom hem från skolan vid tio och jag kunde inte göra mkt åt saken eftersom jag sov..

Senare idag blir det träning med Marie och eventuellt Tina. Marie e jätteduktig och har redan gått ner en massa kilo, själv vet jag egentligen inte varför jag är på gymmet. Jag är så himla omotiverad och jag tror att jag har inbillat mig själv att det räcker att gå dit för att det ska ge resultat, alltså gå dit och inte göra så mkt.. Ajja, jag måste ta tag i det där och det ska jag göra. Beach 2009 here I come =).





 


Hot or not, vad säger ni? =)

RSS 2.0